Bjudning och korta uppdateringar

De senaste dagarna har flygit iväg med att fixa, städa, baka och laga mat. Jag har haft de närmsta över för en stillsam söndagslunch. Jag fyllde år den femte och firade det lite smått.
 
Jag har ju viss ångestproblematik, och en sådan sak som att anordna en bjudning innebär en hel del stress. Jag älskar det, men slår samtidigt i ångesttaket. Nu när alla gäster gått, så har jag lagt mig i sängen och slappnat av. Ser det som terapi att göra sånt som tar emot, nu funderar jag på att ha en middagsbjudning per månad. Både för att avdramatisera och för att få träffa mina fantastiska vänner för att visa min uppskattning gällande vår vänskap. Bjuder på några bilder från de senaste dagarna!
 
 
Fick underbart födelsedagsfrukost hemma hos en vän 
 
Har ätit en himla massa melon den senaste tiden. Jag kunde bara inte hålla mig ifrån att pröva att odla melon hemma. Från att jag stoppa några kärnor i jorden tog det tre dagar och så dök det upp skott! Himla roligt! Nu har jag tre olika sorters meloner på gång i fönstret. Kanske lite för sent för säsongen, men det skadar ju inte att pröva.